Homepagina Sites van de maand Dienstverleners FAQ Contact - Help Nieuwsbrief Login exploitant

en fr Ceremony : Verhuur van feestzalen
U bent hier: Homepagina
Dienstverleners
Dienstverleners :

FAQ (Frequently Asked Questions)

1. Hoe zoek ik een zaal op ?

Selecteer de provincie, het budget, het kader en het type evenement dat u wenst te organiseren. Indien u al een concreet zicht heeft op het aantal personen dat aanwezig zal zijn, kunt u eveneens de capaciteit invullen. U ziet vervolgens een lijst verschijnen met alle zalen op onze site die in overeenstemming met zijn met uw vraag. U hoeft niet alle velden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld volgende procedure volgen: ik zoek een zaal voor een seminarie in Waals Brabant en ik beschik over een budget van 1.500€. De zoekmotor toont u dan een lijst met zalen die voldoen aan deze criteria.
Het is mogelijk dat u een zaal kent, maar dat u deze niet terugvindt op ceremony.be. Wees dus niet te beperkend in uw zoekproces, het is mogelijk dat het etablissement dat u zoekt anders geschreven wordt.
Klik op « uitgebreid zoeken », voor een meer uitgebreide zoekopdracht. U kunt nu meer criteria aanduiden en zo gerichter zoeken!

2. Hoe kan ik meer informatie terugvinden over een zaal ?

Als u een zoekopdracht uitgevoerd heeft, komt u op de resultatenpagina terecht waarop u alle zalen terugvindt die in overeenstemming met zijn met uw vraag. Door op de zaal van uw keuze te klikken, krijgt u toegang tot de openingspagina van deze zaal. U vindt hier de naam, de gegevens (adres, tel/fax), een e-mailadres, foto’s, het budget, de ligging van de zaal en de verschillende faciliteiten terug, waarover deze zaal beschikt. In enkele gevallen zal u ook meer gedetailleerde informatie aantreffen over de zaal. U zal dan bijvoorbeeld van hieruit ook kunnen doorklikken naar de verschillende detailpagina’s van de verschillende zalen die zich op dezelfde plaats bevinden en u zal tevens kunnen doorklikken naar de website.

3. Hoeveel zalen staan er vermeld op ceremony.be ?

In totaal 1929

4. Waar vind ik de contactgegevens terug van een zaal ?

Het adres van de zaal, het e-mailadres en het website-adres vindt u terug op de detailpagina van de zaal zelf.

5. Hoe kan ik mijn mening geven of suggesties doen over de site ?

U kunt uw vragen, meningen en suggesties aan ons overbrengen door op Aide & Contact. te drukken.

ontdekking

Théatre le Fou Rire

Anderlecht
Théatre le Fou Rire meer informatie

Les waides

Luik
Les waides meer informatie

Nieuw

Mozaik Etterbeek

Abc def Zaventem

Loup et Moi Uccle

Barrière De Transinne Transinne

Kok o folie Lommel

Dienstverleners

Stéphane Laruelle

Huy
Stéphane Laruelle meer informatie